[صفحه اصلی ]    
:: کنوانسیون قانون حقوق معلولین اخبار اختصاصی IDP سخن هفته گزارش ::
بخش‌های اصلی
خانه::
پژواک::
اخبار::
کنوانسیون::
قانون حقوق معلولین::
سازمان های معلولین::
عضویت در سایت::
برقراری ارتباط::
پست الکترونیک::
پیوندها::
خبرخوان (RSS)::
آلبوم تصاویر::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
آخرین مطالب بخش
:: یک هزار و ۲۰۰ معلول در مراکز بهزیستی نگهداری می شوند
:: اولین نمایشگاه تجهیزات تخصصی نابینایان و کم بینایان کشور
:: مشکل معلولان برای دریافت خدمات توانبخشی/آمار معلولیت ها در کشور
:: افزایش جریمه پارک غیرمجاز در محل توقف معلولان
:: حتی یک کارتن‌خواب سامان‌دهی‌نشده در مشهد نداریم
:: ‌ضمانت اجرایی نداشتن قانون سه درصد اشتغال معلولین در دستگاه‌های اجرایی
:: افق ۱۴۰۰ وزارت بهداشت برای افزایش مصرف داروهای خوراکی در تالاسمی‌ها
:: فراز و نشیب‌های زندگی بیماران کلیوی
:: نابینایان در رؤیای استخدام پیر می شوند
:: خانه دار شدن معلولان با تفاهمی پنج‌جانبه
:: معلولان در آرزوی سقفی برای زندگی
:: 43 مورد کودک‌آزاری در رفسنجان
:: دیابت شوخی ندارد
:: کمک وزارت رفاه به اشتغال معلولان دربخش خصوصی/ایجاد فرصت های برابر
:: سازمان ها و حکومت در قبال معلولان مسئول هستند
نظرسنجی
آیا از مطالبی که در سایت استفاده می شود رضایت دارید؟
بله
تا حدودی
نه
خیلی کم
خیلی زیاد
   
خبرخوان
پس از دریافت خبرخوان آر اس اس می توانید با کپی کردن آدرس RSS و یا کشیدن لوگوی نارنجی رنگ  UniRSS به داخل خبرخوان خود مشترک سایت معلولین ایران شوید.
:: نوشیدن قهوه عامل کاهش خطر ابتلا به ام اس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۴/۸ | ارسال‌کننده: تقی زاده | 
نوشیدن قهوه عامل کاهش خطر ابتلا به ام اس
طبق یک مطالعه جدید مصرف قهوه موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری ام اس می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، پژوهش های پیشین نشان داده بود که مصرف قهوه به کاهش خطر بیماری های پارکیسنون و آلزایمر می انجامد. این بار پژوهشگران به سراغ نقش قهوه در کاهش خطر بروز ام.اس رفته و به نتایج جالبی دست یافته اند.
پژوهشگران به بررسی مطالعه ای که بر روی ۱۶۲۹ فرد مبتلا به ام.اس و ۲۸۰۷ فرد سالم در سوئد و نیز مطالعه ای دیگر بر روی ۱۱۵۹ فرد مبتلا به این بیماری و ۱۱۷۲ فرد سالم در ایالات متحده انجام شده بود پرداختند. در این مطالعات، میزان مصرف قهوه در میان افراد مبتلا به ام.اس یک و پنج سال پیش از بروز نشانگان این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. البته در پژوهش مربوط به سوئد، ۱۰ سال پیش از بیماری نیز مصرف قهوه مورد بررسی قرار گرفت. این میزان با مصرف قهوه توسط افرادی که به ام.اس دچار نمی شدند مقایسه شد.
البته در هر دو مطالعه، عوامل دیگری نظیر سن، جنسیت، مصرف دخانیات، شاخص توده بدنی و میزان قرارگیری در معرض آفتاب نیز بررسی شد. مطالعه انجام شده در سوئد نشان داد که احتمال ابتلا به این بیماری در افرادی که قهوه نمی خوردند از احتمال بروز این بیماری در افرادی که حداقل ۶ فنجان قهوه در روز مصرف می کردند بیشتر بود.
 همچنین مصرف قهوه بین ۵ تا ۱۰ سال پیش از بروز نشانگان بیماری نیز اثرات مثبتی داشت. در مطالعه نمونه های آمریکایی نیز مشخص شد احتمال ابتلا به ام.اس در افرادی که قهوه نمی نوشیدند، یک و نیم برابر بیشتر از کسانی بود که از یک سال پیش از پدیدار شدن نشانگان، چهار فنجان (یا بیشتر) قهوه می نوشیدند.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA code
::
دفعات مشاهده: 1058 بار   |   دفعات چاپ: 273 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایت معلولین ایران (سما) Iranian disabled people
تماس با سردبیر :info@idp.ir
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3731