[صفحه اصلی ]    
:: کنوانسیون قانون حقوق معلولین اخبار اختصاصی IDP سخن هفته گزارش ::
بخش‌های اصلی
خانه::
پژواک::
اخبار::
کنوانسیون::
قانون حقوق معلولین::
سازمان های معلولین::
عضویت در سایت::
برقراری ارتباط::
پست الکترونیک::
پیوندها::
خبرخوان (RSS)::
آلبوم تصاویر::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
آخرین مطالب بخش
:: اقدامات جدید نهضت سوادآموزی در اجرای قانون حمایت از معلولان
:: رقابت های فوتسال قرعه کشی شد/ برتری دهیاری ها در والیبال
:: کسب سه سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط پاراتیزاندازان ایران
:: کار سختی در مسابقات جهانی اسپانیا خواهیم داشت
:: گزارش IPC از حضور تیم فوتبال نابینایان ایران در مسابقات قهرمانی جهان مادرید
:: آزمایشات رایگان پیش از تولد برای بیماران خاص تحت پوشش بیمه سلامت
:: این بچه‌ها تولید را معنا می‌کنند
:: آموزش۲۲هزار معلول سندروم داون/قانون حمایت ازحقوق معلولان ابلاغ شد
:: وزیر بهداشت به ژنو سفر می‌کند
:: تیشه‌گران: وضعیت کادر فوتبال ناشنوایان مشخص می‌شود/ ۱۳ روز است که اسدی در کما بسر می‌برد
:: پوست بدن «زهرا» مثل کویر ترک می خورد
:: او از پیست تارتان تا پلاتو همچنان می‌درخشد
:: ۳ دوچرخه‌سوار پیست به بازیهای پاراآسیایی اعزام می شوند
:: تامین مخارج نایب قهرمان پارالمپیک، از دستفروشی تا نگهبانی!
:: هزینه ۹۰۰ میلیارد تومانی بیمه برای بیماران خاص در سال
نظرسنجی
آیا از مطالبی که در سایت استفاده می شود رضایت دارید؟
بله
تا حدودی
نه
خیلی کم
خیلی زیاد
   
خبرخوان
پس از دریافت خبرخوان آر اس اس می توانید با کپی کردن آدرس RSS و یا کشیدن لوگوی نارنجی رنگ  UniRSS به داخل خبرخوان خود مشترک سایت معلولین ایران شوید.
:: نوشیدن قهوه عامل کاهش خطر ابتلا به ام اس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۴/۸ | ارسال‌کننده: تقی زاده | 
نوشیدن قهوه عامل کاهش خطر ابتلا به ام اس
طبق یک مطالعه جدید مصرف قهوه موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری ام اس می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، پژوهش های پیشین نشان داده بود که مصرف قهوه به کاهش خطر بیماری های پارکیسنون و آلزایمر می انجامد. این بار پژوهشگران به سراغ نقش قهوه در کاهش خطر بروز ام.اس رفته و به نتایج جالبی دست یافته اند.
پژوهشگران به بررسی مطالعه ای که بر روی ۱۶۲۹ فرد مبتلا به ام.اس و ۲۸۰۷ فرد سالم در سوئد و نیز مطالعه ای دیگر بر روی ۱۱۵۹ فرد مبتلا به این بیماری و ۱۱۷۲ فرد سالم در ایالات متحده انجام شده بود پرداختند. در این مطالعات، میزان مصرف قهوه در میان افراد مبتلا به ام.اس یک و پنج سال پیش از بروز نشانگان این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. البته در پژوهش مربوط به سوئد، ۱۰ سال پیش از بیماری نیز مصرف قهوه مورد بررسی قرار گرفت. این میزان با مصرف قهوه توسط افرادی که به ام.اس دچار نمی شدند مقایسه شد.
البته در هر دو مطالعه، عوامل دیگری نظیر سن، جنسیت، مصرف دخانیات، شاخص توده بدنی و میزان قرارگیری در معرض آفتاب نیز بررسی شد. مطالعه انجام شده در سوئد نشان داد که احتمال ابتلا به این بیماری در افرادی که قهوه نمی خوردند از احتمال بروز این بیماری در افرادی که حداقل ۶ فنجان قهوه در روز مصرف می کردند بیشتر بود.
 همچنین مصرف قهوه بین ۵ تا ۱۰ سال پیش از بروز نشانگان بیماری نیز اثرات مثبتی داشت. در مطالعه نمونه های آمریکایی نیز مشخص شد احتمال ابتلا به ام.اس در افرادی که قهوه نمی نوشیدند، یک و نیم برابر بیشتر از کسانی بود که از یک سال پیش از پدیدار شدن نشانگان، چهار فنجان (یا بیشتر) قهوه می نوشیدند.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


کد امنیتی را در کادر بنویسید >
::
دفعات مشاهده: 1012 بار   |   دفعات چاپ: 259 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایت معلولین ایران (سما) Iranian disabled people
تماس با سردبیر :info@idp.ir
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3629